Daily new jobs

 

Agriculture Headhunters

Net als veel andere life sciences industrieën, is het voor de agriculture ontzettend belangrijk om de juiste mensen op de juiste positie te hebben. Hier zijn specialisten voor nodig, die niet altijd even gemakkelijk te vinden zijn. Gelukkig hebben wij er ons werk van gemaakt om die specialisten voor u te vinden: wij zijn agriculture headhunters.

Overigens zijn we niet alleen agriculture headhunters; we zijn actief in een groot aantal life sciences sectoren, inclusief pharmaceuticals, clinical research, medical devices, biotechnology, food & beverage, agriculture & crop science, chemicals, FMCG en healthcare. We zijn gespecialiseerd in het vinden van de beste kandidaten voor elke functie. 

 

De beste kandidaten voor uw agrojobs

SIRE Life Sciences® is marktleider in life science recruitment. Wij houden van technologie en dat is wat ons betreft ook onmisbaar in een markt die drijft op research en development. Wij vervullen in de recruitment een echte pioniersrol als het gaat om het vinden van de beste kandidaten voor agrojobs. Een van de zaken waar dit uit blijkt is onze Recruitment Science.

Een groot deel van onze omzet wordt geïnvesteerd in het vinden en ontwikkelen van technologische oplossingen. Hiermee kunnen we Resource Technologie gebruiken. Ons team headhunters en Resource & Data Strategists onderhoudt op die manier niet alleen het beste netwerk met agrojobs, maar ook een geavanceerd en compleet Life Science-netwerk.

 

Plaats uw agrojobs op onze vacaturebank

Wilt u meteen zien wat de technologie van de agriculture headhunters van SIRE Life Sciences® voor u kan betekenen? Dan kunt u vandaag direct van start met het plaatsen van uw agrojobs op onze vacaturebank. Kies voor een standaard of premium vacature en maak een keuze uit de door u gewenste looptijd. U heeft hierbij de optie voor 1 maand of 2 maanden.

De premium vacature biedt u een aantal belangrijke voordelen. Als u hiervoor kiest, verschijnen de vacatures voor agrojobs bij uw bedrijf op de homepage van onze pagina. Daarnaast worden uw vacatures altijd bovenaan in de zoekresultaten weergegeven. Voor beide varianten geldt dat u meer dan 50.000 unieke bezoekers bereikt. Onze agriculture headhunters helpen selecteren.

 

Bekijk direct onze cv-database

Geeft u de voorkeur aan het zelf selecteren van een kandidaat? Dan kunt u ook een kijkje nemen in onze cv-database. SIRE Life Sciences® beschikt over de grootste life sciences cv-database van Europa. U kunt hierin direct beginnen met zoeken en betaalt pas voor het inzien van een cv. Wij zijn ervan overtuigd dat uw perfecte kandidaten zich in onze cv-database bevinden!

In onze database worden dagelijks nieuwe cv’s geplaatst, die u gemakkelijk kunt doorzoeken door te filteren of te zoeken op regio, beroep, sector, specialisatie en opleiding. Als u de perfecte kandidaten gevonden hebt, kunt u door met de volgende stap: de kandidaten direct en persoonlijk uitnodigen. 

 

SIRE Life Sciences®: agriculture headhunters

Net zoals u goed bent in alles rondom agriculture, zijn wij gespecialiseerd in het vinden van de juiste mensen voor de juiste functie. Wij zijn echte headhunters en voeren ons werk met veel plezier uit. Door steeds te innoveren en ons te ontwikkelen, slagen we erin om in de regel al binnen 48 uur met een shortlist met geschikte kandidaten te komen. 

Hierdoor nemen we u een groot deel van het - meestal zeer complexe - werving- en selectieproces uit handen. Bent u benieuwd naar wat onze headhunters precies voor u kunnen doen? Neem dan gerust eens contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn actief in vier landen en werken vanuit vijf kantoren. We zijn dus altijd bij u in de buurt!

 

Services

Contact

SIRE Life Sciences B.V.

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

SIRE Life Sciences Deutschland GmbH

Fünf Höfe
Theatinerstraße 11
80333 München
+49 (0) 89 3803 8966

SIRE Life Sciences UK

702 Howard House Dolphin Square
SW1V3PQ London
+44 7307 179882

SIRE Staffing Solutions B.V.

Keizersgracht 440A
1016 GD Amsterdam
+31 (0) 20 658 9804

SIRE Life Sciences Consultancy B.V.

Wetenschapsstraat 14B
1040 Bruxelles
+32 (0) 2 588 1277