Daily new jobs

 

Biotech Headhunters

Werkt u in een sector waarin het lastiger is om vacatures te vullen? Dan kunt u daarvoor ook de hulp van headhunters inschakelen. Headhunters zijn gespecialiseerd in het invullen van moeilijkere profielen, waarvoor minder kandidaten beschikbaar zijn. Dit is veelal het geval in de life sciences sector, waaronder biotech. Goede biotech headhunters zijn dan eigenlijk onmisbaar.

De juiste biotech headhunters zoeken niet alleen onder kandidaten die op dit moment zelf ook op zoek zijn naar werk, ze benaderen ook kandidaten die op dit moment nog in dienst zijn bij andere bedrijven. Hiermee hebben ze veel meer mogelijkheden dan u. Uitstekende biotech headhunters vindt u bij SIRE Life Sciences®. 

 

Vier kantoren in vier landen

SIRE Life Sciences® is in 2012 gestart vanuit het centrum van Amsterdam door Jan-Willem Broekhoven en Jordy Stravers. Zij wilden de recruitmentindustrie eens vanuit een heel ander perspectief benaderen én bedienen. Daarvoor onderzochten ze eerst de markt en brachten ze de sleutelfiguren binnen de Europese Life Sciences-markt in kaart.

Door hierin te kiezen voor een efficiënte, technologische benadering, lukt het om SIRE Life Sciences® te onderscheiden van andere biotech headhunters. Dit leverde veel succes op en inmiddels is het bedrijf actief vanuit vier kantoren in vier landen en is het marktleider in de Benelux en dé Europese specialist als het gaat om life science recruitment.

 

Specialist in recruitment voor life sciences

De keuze voor recruitment in life sciences lag eigenlijk voor de hand: met een passie voor technologie en innovatie, is het altijd een goed idee te kiezen voor een sector waarin technologie en innovatie ook een belangrijke rol spelen. Dat is in de biotech zeker het geval . Daarnaast is het een moeilijk bedienbare branche, wat ons voor een aanzienlijke uitdaging stelt.

SIRE Life Sciences® streeft in haar werkzaamheden een aantal belangrijke waarden na, waaronder oprechtheid, het zaken doen gedreven door intelligentie, een niet-aflatend streven naar het best mogelijke resultaat en het streven naar excellentie in alles wat we doen. Deze waarden komen terug in alles wat we doen en dragen bij aan onze goede reputatie.

 

Bekijk direct onze cv-database

Een van de belangrijkste onderdelen van onze dienstverlening is de cv-database. Deze cv-database is ingericht naar aanleiding van onze ruime ervaring als biotech headhunters. We hebben ervoor gezorgd dat alle relevante kenmerken van kandidaten hierin opgenomen zijn. Momenteel bevat de database ongeveer 6000 actieve profielen, waar u toegang toe kunt krijgen.

Via ons online systeem kunt u inzicht verkrijgen in de cv’s. U betaalt dan een vast bedrag voor het inzien van een vast aantal cv’s. Uw toegang tot de database is onbeperkt geldig en u betaalt steeds alleen voor de eerste inzage van een cv. Bovendien kunt u aan de hand van zo’n cv een kandidaat rechtstreeks zelf benaderen of de cv opslaan in uw persoonlijke account.

 

SIRE Life Sciences®: uw biotech headhunters

Natuurlijk kunt u het selecteren en werven van deze kandidaten ook overlaten aan SIRE Life Sciences®; wij zijn immers de gespecialiseerde biotech headhunters en het is ons vak om niet alleen de juiste kandidaten te vinden voor uw openstaande vacature, maar ook om ervoor te zorgen dat deze kandidaten bij u willen én komen werken. Ook voor tijdelijke klussen.

Wij hebben veel ervaring in het vinden van de juiste mensen en kunnen u al binnen 48 uur voorzien van een shortlist met kandidaten die allemaal volledig voldoen aan de eigen die u aan een kandidaat stelt. En dat is dan inclusief onderzoek. En we kunnen u ook helpen bij bijvoorbeeld het standaardiseren van contracten.

 

Services

Contact

SIRE Life Sciences B.V.

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

SIRE Life Sciences Deutschland GmbH

Fünf Höfe
Theatinerstraße 11
80333 München
+49 (0) 89 3803 8966

SIRE Life Sciences UK

702 Howard House Dolphin Square
SW1V3PQ London
+44 7307 179882

SIRE Staffing Solutions B.V.

Keizersgracht 440A
1016 GD Amsterdam
+31 (0) 20 658 9804

SIRE Life Sciences Consultancy B.V.

Wetenschapsstraat 14B
1040 Bruxelles
+32 (0) 2 588 1277