Daily new jobs

 

FAQ

Ja! Ons trainingsprogramma is speciaal ingericht om jouw alles te leren over de life sciences industrie en de vaardigheden die je nodig zult hebben voor deze baan. Voorkennis van de life sciences industrie is niet vereist.

Ja! We bieden een traineeship dat een intern en extern on-the-job trainingsprogramma bevat. Dit programma is ontwikkelt door recruitment-experts en zal je helpen om je binnen korte tijd te laten thuis voelen in de recruitmentwereld.

Ja! Ons traineeship biedt starters met een bachelor of master diploma zonder werkervaring een fundament om je carrière op te bouwen. Je zult zowel de soft als de hard skills voor deze baan leren. Heb je al recruitment ervaring? Dan kan je ons fast-track programma volgen en je carrière bij SIRE Life Sciences® starten.

Beide. SIRE Life Sciences® is de marktleider in life sciences recruitment, wat inhoudt dat we een groot netwerk aan key-clients hebben. Door onze snelle groei zal je betrokken zijn bij het aantrekken van nieuwe klanten, en het onderhouden van bestaande klantrelaties.

Onze huidige vacatures zijn voor ons hoofdkantoor in hartje Amsterdam. Omdat we zo snel groeien zijn we van plan op korte termijn meer kantoren te openen.

Ons bedrijf is heeft meritocratie als filosofie. Dit houdt in dat wij groeien op basis van de inzet en prestaties van onze werknemers. Wij streven ernaar dat iedereen gelijke kansen en krijgt, en daarbij beloningen voor de geleverde input. Dit doen wij in de vorm van een ongelimiteerd variabele bonus en verscheidende incentives. Om dit waar te maken investeren we ook in ons trainingsprogramma, de trainees van vandaag zijn onze managers van morgen!

Het eerste interview zal je een indruk geven over hoe je carrière bij SIRE Life Sciences® er uit komt te zien. Na een korte intro over ons bedrijf en een interview gefocust op jouw motivatie en doelen, krijg je de mogelijkheid om een van onze Senior Recruitment Strategists in actie te zien. Als het een goede match is, nodigen we je uit voor een tweede interview met één van onze managers. In dit interview wordt je rol, ambitie en discipline besproken.

Nee, dit is absoluut een sales/accountmanagement/ business development functie. HR houdt zich voornamelijk bezig met interne processen als salarissen, pensioenen en dergelijke zaken. Recruitment draait om het bemiddelen van klanten en kandidaten.

Dat is afhankelijk van de markt, businessmogelijkheden en jouw achtergrond. Maar uiteindelijk heeft iedereen een eigen plekje bij SIRE Life Sciences®. 

We zijn op zoek naar young professionals die ambitieus, doorzettend en resultaat gericht zijn, maar het belangrijkste is nog wel om de passie en toewijding te hebben om een succesvolle carrière op te stellen. Je moet een commerciële instelling hebben,  gemotiveerd zijn om het onmogelijke mogelijk te maken, en de ambitie om jezelf te willen bewijzen binnen een jonge, snelgroeiende organisatie.

Life sciences is een verzamelnaam voor de wetenschappelijke sectoren die zich richten op de gezondheid en ontwikkelingen van mens en dier. Deze sector bestaat uit commerciële bedrijven, ziekenhuizen, universiteiten en instellingen in de farmacie, gezondheidszorg, biotechnologie, chemie en de voedingsindustrie. SIRE Life Sciences® plaatst hoogopgeleid en gekwalificeerd personeel in deze sectoren.

Contact

SIRE Life Sciences B.V.

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

SIRE Life Sciences Deutschland GmbH

Fünf Höfe
Theatinerstraße 11
80333 München
+49 (0) 89 3803 8966

SIRE Life Sciences UK

702 Howard House Dolphin Square
SW1V3PQ London
+44 7307 179882

SIRE Staffing Solutions B.V.

Keizersgracht 440A
1016 GD Amsterdam
+31 (0) 20 658 9804

SIRE Life Sciences Consultancy B.V.

Wetenschapsstraat 14B
1040 Bruxelles
+32 (0) 2 588 1277