Daily new jobs

 

Clinical research Headhunters

Het vinden van de juiste kandidaten voor een baan is vaak heel uitdagend. Dat is zeker het geval als het gaat om een gespecialiseerd vakgebied als clinical research. Om uw werk dan iets makkelijker te maken, kunt u gebruik maken van headhunters. Speciale clinical research headhunters zoals SIRE Life Sciences®. 

Als clinical research headhunters biedt SIRE Life Sciences® u een onmisbare hulp in het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor vacatures binnen uw bedrijf. Onze uitvoerige dienstverlening is volledig gebaseerd op wetenschap en technologie, waardoor de kansen op succes van kansen veranderen in zekerheden. Wij leveren altijd relevante en passende cv’s aan.

 

Headhunters vinden voor u de beste kandidaat

Hoe werken headhunters precies in het vinden van de beste kandidaten? Wij hebben een systeem waarin technologie een hele belangrijke rol speelt. Met behulp van geavanceerde algoritmes lukt het ons team van Resource & Data Strategists© om een enorm netwerk kandidaten te onderhouden. Dit is het grootste en meest gedetailleerde in Europa.

Wij zijn gespecialiseerd in de life sciences branche en zijn daarom de perfecte partner voor het vinden van een kandidaat voor een clinical research positie. U kunt bij ons echter ook terecht als u actief bent in bijvoorbeeld pharmaceuticals, medical devices, biotechnology, food & beverage, agriculture & crop science, chemicals, FMCG en healthcare. Kortom; alles in life sciences.

 

Hulp bij werving en selectie

Het kan zijn dat u zelf de werving en selectie van uw personeel het liefst uitvoert, maar hier ondersteuning bij kunt gebruiken. Dan kunnen we u bijstaan met een aantal diensten, waaronder online services, recruitment en executive search en services voor werkgevers. Onder de online services valt bijvoorbeeld het plaatsen van vacatures.

Met deze vacatures bereikt u een groot aantal life sciences professionals in één keer, via onze vacaturebank, via onze sociale media-kanalen en ook via de bij ons aangesloten andere vacaturebanken, waarop uw vacatures gratis worden doorgezet. U kunt de keuze maken uit een premium vacature of een standaard vacature. De premium vacature biedt wat extra voordeel.

 

Bekijk direct onze cv-database

Een andere online dienst die we bieden is de cv-database. Hierin vindt u al onze cv’s van relevante kandidaten voor een positie binnen clinical research of een andere life sciences-positie. Op dit moment hebben we meer dan 6000 actieve cv’s. Als u hier gebruik van wilt maken, dan betaalt u hiervoor een vast bedrag voor een x aantal cv’s. 

Uw toegang tot onze cv-database is onbeperkt geldig en u betaalt altijd alleen voor de eerste inzage van de cv. Als u cv’s gevonden hebt van kandidaten die u aanspreken, heeft u de mogelijkheid om kandidaten direct en persoonlijk uit te nodigen voor een verder gesprek. De database wordt dagelijks bijgevuld met nieuwe cv’s.

 

SIRE Life Sciences® als clinical research headhunters

Bent u op zoek naar professionele clinical research headhunters die veel meer te bieden hebben dan alleen een aantal cv’s, waarvan lang niet zeker is dat de juiste kandidaat erbij zit? Dan nodigen we u van harte uit om contact op te nemen. SIRE Life Sciences® gaat verder dan andere clinical research headhunters met een slimme, technologische aanpak.

Dankzij onze grote investeringen in technologie, blijven we voorop lopen in een markt die altijd in beweging is. We ontwikkelen steeds weer nieuwe methoden die ervoor zorgen dat ons bedrijf de koppositie blijft behouden die het eigenlijk al sinds de start halverwege 2012 heeft. SIRE Life Sciences is de beste partner om u aan de beste kandidaten te helpen.

 

Services

Contact

SIRE Life Sciences B.V.

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

SIRE Life Sciences Deutschland GmbH

Fünf Höfe
Theatinerstraße 11
80333 München
+49 (0) 89 3803 8966

SIRE Life Sciences UK

702 Howard House Dolphin Square
SW1V3PQ London
+44 7307 179882

SIRE Staffing Solutions B.V.

Keizersgracht 440A
1016 GD Amsterdam
+31 (0) 20 658 9804

SIRE Life Sciences Consultancy B.V.

Wetenschapsstraat 14B
1040 Bruxelles
+32 (0) 2 588 1277