Daily new jobs

 

Headhunter Biotech

Bent u actief in de biotech industrie en heeft u soms moeite met het vinden van de juiste kandidaten voor uw vacatures? Of wilt u zich vooral op uw kerntaken kunnen richten en heeft u daardoor geen tijd over om u bezig te houden met de werving en selectie van nieuwe biotech professionals? Dan kunt u hiervoor natuurlijk een headhunter inschakelen.

Een headhunter zoekt op basis van uw openstaande vacature een geschikte kandidaat. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de functie-eisen, maar ook naar zaken als de bedrijfscultuur en de ontwikkelingsmogelijkheden. Bij het inschakelen van een headhunter gaat de voorkeur uiteraard uit naar een headhunter die gespecialiseerd is in biotech.

 

Maak kennis met SIRE Life Sciences® Nederland

Voor zo’n headhunter die gespecialiseerd is in biotech hoeft u niet ver te zoeken: SIRE Life Sciences® uit Nederland is actief in vrijwel de volledige life sciences industrie. Dit betekent dat we niet alleen werkgevers helpen binnen de biotech, maar ook binnen chemicals, medical devices, clinical research, food, FMCG, healthcare en agriculture & crop science.

We pakken dit aan op een manier die u waarschijnlijk aanspreekt: een wetenschappelijke manier. We begrijpen dat u geen tijd wilt verspillen als u een headhunter inschakelt; de lijst met potentiële kandidaten moet een shortlist zijn en de kans op een match moet eigenlijk geen kans meer zijn, maar een praktische zekerheid. Wij zorgen daarvoor. 

 

Optimale recruitment binnen life sciences

Hoe we dit kunnen realiseren? In de eerste plaats door technologie een belangrijke rol te laten spelen. Wij investeren elk jaar een aanzienlijk deel van onze omzet in technologie die ons helpt om nog sneller de juiste kandidaten te vinden voor uw functie. Hiervoor hebben we bijvoorbeeld Reverse Recruitment® ontwikkeld.

Reverse Recruitment® stelt ons in staat om u heel snel matchende profielen aan te leveren. Daarnaast kunt u rekenen op de ondersteuning van ons hoogopgeleide Europese recruitment team. Zij zijn dagelijks bezig met de werving en selectie van professionals in de biotech en kunnen daarom snel de juiste combinatie van werkgever en professional maken. 

 

Bekijk onze cv-database

Besteedt u het werving- en selectieproces liever niet uit aan een headhunter, maar benadert u klanten liever zelf? Dan kunt u zich ook registreren voor onze cv-database. Met ruim 8000 actieve cv’s is dit de grootste Europese cv-database. Hierin kunt u zelf kandidaten zoeken, bijvoorbeeld door te filteren op sector, specialisatie of een ander kenmerk.

Het grote voordeel van eigen toegang tot de cv-database is dat deze toegang voor onbepaalde tijd geldig is. Deze verloopt dus niet na een vastgestelde periode. Een ander voordeel is dat u alleen voor de eerste inzage van een cv betaalt. Als een cv u aanspreekt, hebt u de mogelijkheid om zelf rechtstreeks contact op te nemen met een mogelijke kandidaat.

 

Uw headhunter biotech: SIRE Life Sciences® Nederland

Hoewel SIRE Life Sciences® via de cv-database volop kansen biedt om een goede professional in de biotech te vinden, zijn we er ook van overtuigd dat we u als headhunter nog veel meer service kunnen leveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van extra aandacht voor uw bedrijf via Employer Branding, waarbij we ervoor zorgen dat kandidaten zich juist bij u aanmelden?

Ook kunnen we helpen bij het vinden van tijdelijke of freelance professionals voor korter durende projecten. En overweegt u om expats in te schakelen? Met onze dienstverlening, ondersteuning bij het aanvragen van een visum en het verzorgen van de immigratieprocedure wordt dat allemaal ineens een stuk eenvoudiger. Meer weten? Neem gerust eens contact op.

 

Services

Contact

SIRE Life Sciences B.V.

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

SIRE Life Sciences Deutschland GmbH

Fünf Höfe
Theatinerstraße 11
80333 München
+49 (0) 89 3803 8966

SIRE Life Sciences UK

702 Howard House Dolphin Square
SW1V3PQ London
+44 7307 179882

SIRE Staffing Solutions B.V.

Keizersgracht 440A
1016 GD Amsterdam
+31 (0) 20 658 9804

SIRE Life Sciences Consultancy B.V.

Wetenschapsstraat 14B
1040 Bruxelles
+32 (0) 2 588 1277