Daily new jobs

 

Headhunter Clinical Research

Elk vakgebied vraagt om specialisten, maar dat is bij clinical research helemaal het geval. Clinical research is een belangrijk vakgebied, waarin Nederland een prominente rol speelt. De Nederlandse overheid heeft clinical research aangeduid als een van de sectoren waarin we op dit moment op wereldniveau voorop lopen en waar dus veel aandacht geschonken moet worden.

Om dat te kunnen blijven doen, is het belangrijk dat er nieuwe professionals in clinical research opgeleid worden én dat reeds actieve professionals de kans krijgen om zich te blijven ontwikkelen. Een goede headhunter levert daar een belangrijke bijdrage aan. Een headhunter zoekt namelijk de perfecte kandidaat voor uw vacature. SIRE Life Sciences® bijvoorbeeld.

 

Kies voor een headhunter van SIRE Life Sciences® Nederland

Met SIRE Life Sciences® Nederland krijgt u toegang tot de grootste Europese vacaturebank die speciaal is toegewijd aan de life sciences industrie, inclusief clinical research. SIRE Life Sciences® is oorspronkelijk afkomstig uit Nederland, maar werkt inmiddels vanuit vijf vestigingen in vier verschillende landen, waaronder Duitsland en Zwitserland.

SIRE Life Sciences® biedt echter ook veel verschillende andere diensten aan werkgevers. Zo kunt u via ons bijvoorbeeld meer exposure krijgen voor uw bedrijf, waardoor u niet alleen kandidaten hoeft te zoeken, maar er ook op kunt rekenen dat ambitieuze kandidaten de weg naar uw bedrijf weten te vinden en overwegen om voor u als werkgever te kiezen.

 

De beste kandidaten binnen life sciences

Juist in een branche als life sciences is het van essentieel belang om vooral de beste kandidaten binnen te halen. Het succes van clinical research hangt voor een groot deel af van het talent dat een bedrijf weet aan te trekken. Daarom ondersteunt SIRE Life Sciences® werkgevers op verschillende manieren; via een op maat gemaakte service, maar via Employer Branding.

Middels Employer Branding zorgen wij ervoor dat uw bedrijf nog beter in beeld komt bij professionals in de clinical research. Als headhunter merken wij dat kandidaten allang niet meer alleen kijken naar een bepaalde functie, maar ook veel gewicht hangen aan het bedrijf dat die functie aanbiedt. Onze headhunter kan u helpen om uw aantrekkingskracht te vergroten.

 

Snel toegang tot onze cv-database

Daarnaast kunt u natuurlijk ook actief op zoek naar een geschikte kandidaat. Hiervoor hebben we een speciale cv-database; de grootste van Europa. Deze database telt meer dan 8000 actieve cv’s en biedt u de mogelijkheid om te filteren op basis van sector, specialisatie en meer. U kunt via deze database direct contact opnemen met kandidaten.

Uw toegang tot onze cv-database is voor onbepaalde tijd. U schaft deze dus een keer aan en kunt er daarna onbeperkt gebruik van maken. U betaalt verder alleen voor de eerste inzage van een cv. En besteedt u dit werk liever uit aan een headhunter, dan kunnen we u daar natuurlijk volop in ondersteunen.

 

SIRE Life Sciences®: uw headhunter in clinical research

Als u op zoek bent naar een goede headhunter die gespecialiseerd is in clinical research, dan hoeft u maar één naam te onthouden: SIRE Life Sciences®. Wij zijn al jarenlang actief als headhunter en gespecialiseerd in life sciences, waaronder clinical research. Een van de speerpunten binnen ons bedrijf is doorlopende innovatie.

Door veel te investeren in technologie en steeds naar nieuwe manieren te zoeken om deze technologie in te zetten voor het werving- en selectieproces, slagen wij er als geen ander in om binnen korte tijd de meest relevante kandidaten voor uw functie te vinden. Met ons aan uw zijde behoren slopende, langdurige selectieprocessen voorgoed tot het verleden.

 

Services

Contact

SIRE Life Sciences B.V.

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

SIRE Life Sciences Deutschland GmbH

Fünf Höfe
Theatinerstraße 11
80333 München
+49 (0) 89 3803 8966

SIRE Life Sciences UK

702 Howard House Dolphin Square
SW1V3PQ London
+44 7307 179882

SIRE Staffing Solutions B.V.

Keizersgracht 440A
1016 GD Amsterdam
+31 (0) 20 658 9804

SIRE Life Sciences Consultancy B.V.

Wetenschapsstraat 14B
1040 Bruxelles
+32 (0) 2 588 1277