Daily new jobs

 

Lab Recruitment

Lab Recruitment

SIRE Life Sciences® heeft Europa's grootste vacaturebank als het gaat om de life sciences industrie, waaronder veel laboratorium vacatures. Als u uw lab support vacature via ons plaatst, dan kunt u erop rekenen dat u duizenden professionals bereikt die actief zijn in deze branche. U vindt eenvoudig labresources in Nijmegen, Amsterdam, Rotterdam en tal van andere plaatsten. Bij de recruitment voor laboratorium medewerkers beperken wij ons ook niet tot de landsgrenzen.

 

In Nederland zijn veel afstudeerders en professionals op hoog niveau actief in omgevingen die zeer technologisch gericht zijn, waaronder laboratoria. Om de juiste professionals voor uw laboratorium te vinden, schakelt u natuurlijk een partner in die net zo goed is in lab resources recruitment, als u dat bent in alles dat met het laboratorium te maken heeft. Hiervoor komt u al snel terecht bij SIRE Life Sciences®.
 

Lab Resources: de beste professionals

Als we het hebben over lab resources, dan hebben we het natuurlijk niet alleen over het materiaal dat een goed lab moet hebben om te kunnen functioneren. Ook het personeel maakt onderdeel uit van de 'labresources'. En dat is iets waar we u graag mee helpen. Dat doen we op verschillende manieren. 

 

Zo kunt u bij ons een standaard vacature plaatsen met een looptijd van één of twee maanden, waarbij u met uw laboratorium vacature en bedrijfslogo op onze vacaturebank verschijnt. Hiermee bereikt u meer dan 50.000 unieke life sciences bezoekers. Bovendien wordt uw vacature automatisch geplaatst op meer dan 90 andere vacaturebanken in ons lab resources netwerk. 

 

Lab recruitment van het hoogste niveau

Als u het liefst optimaal gebruik maakt van alle mogelijkheden die SIRE Life Sciences® biedt, dan kunt u er ook voor kiezen om een Premium Vacature te plaatsen. Als u hiervoor kiest, dan verschijnen uw laboratorium vacature en bedrijfslogo ook op onze homepage én staan uw vacatures altijd bovenaan de zoekresultaten. De kans op succes wordt hierdoor nog groter.

 

Natuurlijk is dat niet het enige dat SIRE Life Sciences® voor u kan betekenen. Wist u bijvoorbeeld dat goede kandidaten niet alleen naar de laboratorium vacatures kijken, maar ook naar het bedrijf achter de vacature? Door uw bedrijf op de juiste manier te presenteren, vergroot u de kans op succes in labresources recruitment.
 

Aanvullende services die bij u passen

Een dienst die hier een belangrijke rol in kan spelen is Employer Branding. Hierbij besteden we op verschillende manieren aandacht aan uw merk. Dit kan bijvoorbeeld via een e-mailcampagne naar specifieke life sciences professionals, die worden gesegmenteerd op basis van de sector en de huidige functie. Ook kunt u een persoonlijke banner bovenaan de nieuwsbrief laten plaatsen.

 

Heeft u een evenement ter ondersteuning van de recruitment van uw lab professionals? Plaats dan uw evenement inclusief link en afbeelding op onze speciale evenementenpagina. En gebruikt u liever LinkedIn voor de werving? Dan bieden wij u de mogelijkheid om meer dan 50.000 professionals direct via LinkedIn te bereiken.

 

Wij ondersteunen u bij het wervingsproces

SIRE Life Sciences® biedt eveneens ondersteuning bij het wervings- en selectieproces van labresources. Uit ervaring weten wij dat HR-afdelingen vaak samenwerken met verschillende recruiters, die allemaal uiteenlopende overeenkomsten en voorwaarden hebben. SIRE Life Sciences® zorgt voor duidelijkheid als het gaat om de aansprakelijkheid die hierbij van toepassing is.

 

Tijdens de werving en selectie voor uw vacatures fungeren wij als contactpersoon voor uw organisatie. SIRE Life Sciences® standaardiseert een deel van het wervingsproces, wij analyseren en vereenvoudigen bestaande overeenkomsten en we trekken contracten gelijk. Dit maakt het algehele proces transparanter.


SIRE Life Sciences® voor laboratorium recruitment die werkt

Als het gaat om het vinden van het allerbeste op het gebied van lab resources, dan bent u bij SIRE Life Sciences® aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact op met ons recruitment team om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Plaats niet alleen uw laboratorium vacatures via ons, maar maak ook gebruik van onze andere diensten om gekwalificeerd en ervaren lab support aan te trekken. 

 

Op die manier werkt u niet alleen actief aan de werving en selectie voor een specifieke functie, maar versterkt u ook uw merk, zodat de juiste lab support professionals u weten te vinden én graag bij u aan de slag willen. SIRE Life Sciences® staat voor laboratorium recruitment die werkt én biedt een brede range aan diensten om u hierin te ondersteunen.

 

 

Services

Contact

SIRE Life Sciences B.V.

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

SIRE Life Sciences Deutschland GmbH

Fünf Höfe
Theatinerstraße 11
80333 München
+49 (0) 89 3803 8966

SIRE Life Sciences UK

702 Howard House Dolphin Square
SW1V3PQ London
+44 7307 179882

SIRE Staffing Solutions B.V.

Keizersgracht 440A
1016 GD Amsterdam
+31 (0) 20 658 9804

SIRE Life Sciences Consultancy B.V.

Wetenschapsstraat 14B
1040 Bruxelles
+32 (0) 2 588 1277