WORD SIRE® PARTNER

BEN JIJ EEN ERVAREN EN SUCCESVOLLE RECRUITER?

SIRE® biedt je de kans om met lage risico‘s een eigen onderneming te starten, Onder de vlag en merknaam van SIRE® bouw je waarde op en werk je aan de toekomst in je eigen recruitment bedrijf.

ONDERNEMEN MET EEN LAAG RISICO

BOUW AAN EEN TOEKOMST IN JE EIGEN BEDRIJF

VEILIG VERZEKERD EN PLUG&PLAY

IK WIL ONDERNEMEN

WAT IS EEN PARTNER VAN SIRE®

SIRE® is het recruitmentbureau dat zich volledig richt op de Europese life sciences, chemicals en healthcare industrie. Met jouw bedrevenheid en onze brede kennis kunnen we een ultime service leveren aan onze Europese klanten. Als ondernemer neem je een licentie af van SIRE®. Er wordt altijd exclusiviteit gegeven voor een regio in combinatie met een sector of specialisatie. Deze licentie wordt gegeven op basis van een franchise overeenkomst. Graag vertellen we je hier alles over in een persoonlijk gesprek.

SAMEN STAAN WE STERK

Doen waar je goed in bent, de rest wordt door ons back-office team geregeld. Geen gedoe met facturatie, payrol en factoring. Jij doet de sales en bouwt je eigen team, maar als onze partner sta je nooit alleen. Door de jarenlange ervaring en de beste recruitmentspecialisten die zich hebben aangesloten bij ons partnernetwerk sta je nooit alleen

WAT ZOEKEN WIJ IN ONZE PARTNERS?

Je hebt minimaal 5 jaar recruitment ervaring.

Je bent een gedreven ondernemer.

Je hebt ambitie en zet graag door.

Product Prijs