Daily new jobs

 

Pharma Headhunter

Pharma Headhunter

Op zoek naar de beste kandidaat voor een job in de pharma industrie? Ga niet zelf op zoek, maar laat het over aan de beste pharma headhunters van Europa: SIRE Life Sciences®. Als headhunters weten wij precies waar we op moeten letten bij het selecteren van de juiste kandidaten voor pharmaceutical agencies. Wij begrijpen dat u alleen genoegen neemt met het allerbeste. 

 

En dat is dan ook precies wat wij u leveren. Als headhunters beschikken we niet alleen over een enorm netwerk van pharmaceutical agencies, maar ook over de grootste cv-database van pharma professionals in Europa. Wij kunnen het volledige werving- en selectieproces van u overnemen of we kunnen u helpen door u bijvoorbeeld toegang te geven tot onze cv-database met ruim 6000 actieve cv’s.  

 

Recruitment pharmaceutical agencies Nederland

Pharma recruitment is een vak op zich: er zijn veel zaken waar rekening mee gehouden moet worden. De farmaceutische industrie is in Nederland streng gereguleerd en zowel aan de productie als aan de medewerkers worden strenge eisen gesteld. Wij zorgen ervoor dat u alleen kennismaakt met potentiële kandidaten die ook daadwerkelijk aan de regels voor erkende pharmaceutical agencies voldoen.

 

Bovendien kunt u bij ons niet alleen terecht voor de recruitment van vast personeel. Ook voor tijdelijke krachten of freelance specialisten bent u bij SIRE Life Sciences® aan het juiste adres. Juist in de fluctuerende markt van pharmaceutical agencies en andere ondernemingen binnen life sciences kan dit tegenwoordig bijna niet anders. Als headhunters weten wij precies de specialisten te vinden die écht de juiste vaardigheden hebben.

 

De beste vacatures in de farmaceutische industrie in Nederland

Een vacature plaatsen de eerste stap in het vinden van goed personeel. Om echter in contact te komen met het allerbeste personeel, is het belangrijk dat uw vacature bij de beste vacatures in de farmaceutische industrie hoort. Pharma professionals op zoek naar vacatures weten hun weg naar de headhunters SIRE Life Sciences® altijd goed te vinden. 

 

Wij zijn marktleider in life science recruitment voor freelance en vaste services en projecten en bieden u optimale mogelijkheden om zo goed mogelijk in beeld te komen bij uw kandidaten. Denk bijvoorbeeld aan Employer Branding, waarbij we onder meer een banner van uw bedrijf opnemen in de nieuwsbrief. Dit vergroot de bekendheid met uw merk.

 

Professionals uit binnen- en buitenland

Voor de allerbeste professionals op het gebied van pharmaceutical agencies is het soms nodig om over de grens te kijken. Met kantoren in diverse landen is SIRE Life Sciences® als geen ander in staat om buitenlands talent voor u in huis te halen. Wanneer u overweegt om iemand uit een ander land in te huren, kunnen wij u op verschillende manieren bijstaan. 

 

Allereerst verzorgt SIRE Life Sciences® de recruitment van de kandidaat. Maar hier houdt onze dienstverlening niet op: wij helpen eveneens bij het aanvragen van een verblijfsvergunning voor kennismigranten, een tijdelijk visa, de EU-registratie, immigratieprocedures en andere officiële zaken. Onze kantoren in onder meer Nederland, België en Duitsland bieden hierbij de benodigde ondersteuning. 


Krijg toegang tot onze cv-database

Één van de belangrijke voordelen van een samenwerking met SIRE Life Sciences® is dat u via ons toegang kunt krijgen tot onze speciale cv-database. Dit is de grootste Europese cv-database voor de life science industrie. Hierin vindt u alleen relevante cv’s, waardoor het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature binnen pharmaceutical agencies een stuk makkelijker wordt.

 

U kunt zelf door de database zoeken door de verschillende filters te gebruiken. Vervolgens kunt u direct contact met kandidaten opnemen. Voor toegang tot de cv-database betaalt u eenmalig een bedrag. Verder betaalt u alleen steeds voor de eerste inzage van een cv. Uw algemene toegang tot de database is onbeperkt en verloopt nooit.

 

Uw pharma headhunters: SIRE Life Sciences® 

Wilt u de zoektocht naar vakkundig talent liever uitbesteden, zodat u zich kunt focussen op uw kerntaken? Dan heeft u aan SIRE Life Sciences® een geweldige partner. Als pharma headhunters gaan wij actief op zoek naar een kandidaat voor uw specifieke vacature, waarbij we ook rekening houden met bijvoorbeeld uw bedrijfscultuur, doelen en visie voor de toekomst.

 

Elke dag melden zich nieuwe professionals aan via ons netwerk en elke dag ontwikkelen we onze mogelijkheden om de beste matches met pharmaceutical agencies te vinden. Hier profiteert u van. Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van recruitment? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze pharma headhunters. Zij vertellen u graag meer.

 

Services

Contact

SIRE Life Sciences B.V.

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

SIRE Life Sciences Deutschland GmbH

Fünf Höfe
Theatinerstraße 11
80333 München
+49 (0) 89 3803 8966

SIRE Life Sciences UK

702 Howard House Dolphin Square
SW1V3PQ London
+44 7307 179882

SIRE Staffing Solutions B.V.

Keizersgracht 440A
1016 GD Amsterdam
+31 (0) 20 658 9804

SIRE Life Sciences Consultancy B.V.

Wetenschapsstraat 14B
1040 Bruxelles
+32 (0) 2 588 1277