Daily new jobs

 

QA Administrator

Recruitment qa administrator

Laat de werving en selectie van uw volgende qa administrator over aan de recruiters van SIRE Life Sciences®. Onze life sciences vacaturebank is de grootste van Europa. In onze database vindt u veel vacatures op het gebied van quality assurantie operations. Een groot voordeel van onze cv-database, is dat u hierin alleen gekwalificeerde quality system specialists vindt. Wij zijn uw quality uitzendbureau voor qa administrators.

 

Bij de recruitment van life sciences professionals vraagt elke sector een andere aanpak. Er is niet één aanpak die voor iedereen werkt. Wanneer u een vacature heeft voor een qa administrator, dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat de kandidaat op de hoogste is van de meest recente richtlijnen op het gebied van quality assurance operations. SIRE Life Sciences® is bekend met de eisen die in uw branche gesteld worden en brengt u alleen in contact met gekwalificeerde quality system specialists.

 

Quality system specialist vacatures

Naast dat u gebruik kunt maken van onze werving en selectie, kunt u ook zelf onze uitgebreide cv-database doorzoeken. Door verschillende filters in te stellen vindt u heel eenvoudig geschikte kandidaten voor uw qa adminstrator vacature. Om de cv-database te doorzoeken betaalt u een eenmalig bedrag. Vervolgens betaalt u alleen voor de eerste inzage van een cv. Uw toegang tot de database verloopt nooit. De cv-databank van SIRE Life Sciences® bevat meer dan 6000 actieve cv’s. 

 

Als bedrijf investeren wij veel in technologische oplossingen om onze koppositie in het Europese life science netwerk te behouden. Ons team van Resource & Data Strategists gebruikt hiervoor geavanceerde algoritmes. Wij benutten door ons verzamelde data voor een proces dat we Reverse Recruitment© noemen. Met onze technologie komen de meest relevante cv’s en de beste quality system specialists vanzelf naar voren uit de database.

 

SIRE Life Sciences®: uw recruitment partner

Bij SIRE Life Sciences® helpen wij u elke openstaande vacature op het gebied van quality assurantie operations te vervullen. Wij vinden gegarandeerd een gekwalificeerde qa administrator die voldoet aan al uw eisen. Wij werken vanuit vier verschillende landen: waaronder Nederland, België en Duitsland. Met onze prominente Europese aanwezigheid deinzen wij ook niet terug voor het selecteren van buitenlandse quality system specialists.

 

Natuurlijk zijn er een aantal praktische zaken die u moet regelen bij het aannemen van een buitenlandse qa administrator. SIRE Life Sciences® ondersteunt u bij de visumaanvraag voor kennismigranten, de juiste papieren, de EU-registratie en het doorlopen van de immigratieprocedures. Wij nemen u al het werk uit handen, zodat u zich kunt richten op uw kerntaken. 

Contact

Life Sciences

The Netherlands

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

Belgium

Science 14 Atrium
14b, Rue de la Science
1040 Bruxelles
+32 (0) 2 588 1277

Germany

Fünf Höfe
Theatinerstraße 11
80333 München
+49 (0) 89 3803 8966

The Netherlands

ROOOMS Maastricht
Boschstraat 21
6211 AS Maastricht

Information Technology

The Netherlands

Calypso Building
Kruisplein 480
3012 CC Rotterdam
+31 (0)10 316 1066

Chemicals

The Netherlands

Groot Handelsgebouw
Stationsplein 45 4th Floor
3013 AK Rotterdam
+31 (0)85 044 4610

Healthcare

The Netherlands

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

Product Prijs

SIRE® maakt gebruik van cookies om onze website te verbeteren en uw gebruikersgemak te vergroten. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met ons cookie-beleid.