Daily new jobs

 

Recruiter Biotech

Als u op zoek bent naar potentiële kandidaten die u kunnen helpen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, dan gebruikt u daarvoor waarschijnlijk het liefst een ervaren recruiter. Maar voor branches als biotech is een gewone recruiter niet goed genoeg. Voor biotech is het belangrijk om een recruiter te kiezen die veel ervaring heeft in de branche. 

SIRE Life Sciences® is zo’n recruiter. Wij hebben niet alleen veel ervaring in biotech; we hebben ook een passie voor dit vakgebied. Net als in uw biotech bedrijf, is het binnen ons bedrijf van essentieel belang dat we ons op technologisch gebied blijven ontwikkelen. Wij investeren hier dan ook bewust een groot deel van onze omzet in.

 

SIRE Life Sciences® Nederland: uw recruiter

Al met al heeft dit ervoor gezorgd dat SIRE Life Sciences® door de jaren heen niet alleen veel ervaring als recruiter heeft opgedaan, maar ook een groot netwerk heeft opgebouwd. Zo groot, dat we tegenwoordig niet alleen meer vanuit Nederland werken, maar vanuit in totaal vijf kantoren in vier verschillende landen. We hebben een sleutelpositie in Europa.

Professionals in de biotech zoeken hun nieuwe baan vaak niet alleen uit op land, maar ook op mogelijkheden. In de biotech wordt veel grensoverschrijdend gewerkt. Daarom is SIRE Life Sciences® ook uw partner als u een expat wilt aannemen. Wij kunnen dan bijvoorbeeld helpen met het aanvragen van de juiste documenten en de immigratieprocedures.

 

De beste in recruitment binnen de branche

Voor uw vacatures wilt u natuurlijk de allerbeste kandidaten hebben. Als uw bedrijf actief is in biotech of een andere sector die binnen deze sector valt, dan komt u in dat geval automatisch terecht bij SIRE. Wij zijn actief in de zogenaamde Top Sectors; sectoren die de Nederlandse overheid heeft aangewezen als sectoren waarin wij als land uitblinken.

Een groot deel van de sector life sciences valt hier ook onder. Denk bijvoorbeeld aan pharmaceuticals, biotechnology, chemicals, medical devices, clinical research, food, FMCG, healthcare en agriculture & crop science. Voor al deze branches kunnen wij niet gewoon ‘goede’ kandidaten aanleveren, maar de allerbeste kandidaten. 

 

Standaard of premium vacatures

Wilt u direct een vacature plaatsen in onze vacaturebank? Dan bieden we u daarvoor twee mogelijkheden: de standaard vacature en de premium vacature. Bij de premium vacature wordt uw vacature niet alleen opgenomen in onze vacaturebank, maar profiteert u ook van een hoge positie in de zoekresultaten en een prominente positie op onze homepage.

Met het plaatsen van uw vacatures via onze vacaturebank, bereikt u per maand 50.000 unieke life sciences bezoekers. Daarnaast wordt uw vacature gedeeld in ons sociale netwerk; dit zorgt ervoor dat de vacature bij meer dan 1 miljoen professionals, waaronder biotech professionals, in beeld komt. Ook wordt uw vacature automatisch gedeeld met 90 andere vacaturebanken.

 

SIRE Life Sciences® Nederland: uw recruiter in biotech

Kortom; als u op zoek bent naar een uitstekende recruiter in biotech, dan hoeft u maar één naam te onthouden: SIRE Life Sciences®. Wij zetten onze jarenlange ervaring én onze diepgaande expertise graag in om uw ideale kandidaat te vinden. We doen echter ook meer dan dat: we zetten zwaar in op technologie, om snel een relevante match te vinden. 

Daarnaast bieden we u een praktische cv-database. Onze cv-database is de grootste Europese cv-database met gekwalificeerd life sciences personeel. Hierin vindt u alleen relevante cv’s. U kunt hierin zoeken en filteren op basis van sector, specialisatie en meer. Bovendien heeft u de mogelijkheid om rechtstreeks contact op te nemen met de kandidaten.

 

Services

Contact

SIRE Life Sciences B.V.

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

SIRE Life Sciences Deutschland GmbH

Fünf Höfe
Theatinerstraße 11
80333 München
+49 (0) 89 3803 8966

SIRE Life Sciences UK

702 Howard House Dolphin Square
SW1V3PQ London
+44 7307 179882

SIRE Staffing Solutions B.V.

Keizersgracht 440A
1016 GD Amsterdam
+31 (0) 20 658 9804

SIRE Life Sciences Consultancy B.V.

Wetenschapsstraat 14B
1040 Bruxelles
+32 (0) 2 588 1277