Daily new jobs

 

Recruiter Pharma

Recruiter Pharma

Is uw bedrijf actief in pharma en zoekt u regelmatig naar gekwalificeerde professionals die een waardevolle toevoeging vormen voor uw bedrijf? SIRE Life Sciences® in Amsterdam helpt uw graag bij uw zoektocht naar gediplomeerd en ervaren pharma talent. Naast real pharma verzorgen wij recruitment voor alle Top Sectors op het gebied van life sciences in Nederland. We zijn veel meer dan een 'gewone' pharma recruiter.

 

SIRE Life Sciences® biedt een op maat gemaakte service voor het plaatsen van vacatures, het aanmaken van een cv-database en het opstellen van zowel permanente als freelance contracten in veel life science sectoren, in zowel in Nederland als daarbuiten. Naast pharma talent associates recruitment richten wij ons op de sectoren clinical research, biotechnologie, food & beverage, agriculture & crop science, FMCG en healthcare.  

 

Real life sciences recruitment

Real life sciences recruitment, waaronder dus ook pharma recruitment, is een bijzondere tak van sport. Als pharma talent associates

recruiter zijn wij actief in een markt die drijft op research en development. Dat betekent dat we zelf natuurlijk ook niet achter kunnen blijven. Dit heeft binnen ons bedrijf dan ook geresulteerd in Recruitment Science©: recruitment met een wetenschappelijke basis.

 

Wij investeren een groot deel van de omzet die we draaien in technologische oplossingen die ons helpen om Resource Technologie te gebruiken. Ons team van Resource & Data Strategists gebruikt zeer geavanceerde algoritmes om niet alleen het meest complete, maar ook het meest gedetailleerde en meest vooruitstrevende real life sciences-netwerk in Europa te onderhouden.


De beste in pharma recruitment Nederland

Dankzij de inzet van technologie kan SIRE Life Sciences® u de beste pharma talents voor een vacature aanleveren. Wij gebruiken alle data die we hebben voor een proces dat we Reverse Recruitment© noemen. Dit betekent dat we de real pharma markt grondig analyseren en daarna pas betreden. We brengen de hele markt in kaart, waardoor we feiten en data kunnen vergelijken.

 

Hierdoor komen alleen de meest relevante cv's en de beste pharma talents naar boven voor uw vacature. Deze uitvoerige selectie maakt ons tot de beste recruiter op het gebied van pharma recruitment. In Nederland, maar ook daarbuiten. SIRE Life Sciences® is van oorsprong een Nederlands bedrijf, maar is inmiddels actief als recruiter vanuit vier verschillende landen.

 

Werving en selectie in de farmaceutische industrie

Werkgevers hebben verschillende mogelijkheden om de werving en selectie in de farmaceutische industrie aan te pakken. Als ze voor pharma recruitment SIRE Life Sciences® inschakelen, dan is de kans op succes het grootst. U kunt gebruik maken van verschillende diensten, waaronder het plaatsen van uw vacature. Wij zorgen daarna voor de werving onder de juiste kandidaten.

 

De pharma industrie in Nederland is erg streng gereguleerd. Zowel aan de farmaceutische productie als aan de real pharma medewerkers worden bijzonder hoge eisen gesteld. SIRE Life Sciences® laat u alleen kennis maken met pharma talents die ook daadwerkelijk aan deze regels voldoen. Wij verzorgen de recruitment van zowel vaste als freelance specialisten. Om een getalenteerde kandidaat binnen te halen kijken wij, waar nodig, ook over de grens.

 

Toegang tot pharma cv-database

De vacaturebank van ons bedrijf is de grootste Europese vacaturebank in de life sciences industrie. Elke dag melden zich nieuwe professionals aan via ons netwerk. Als u voor ons kiest als uw recruiter voor pharma vacatures, dan bereikt u gegarandeerd honderden professionals die actief zijn in de farmaceutische industrie, medical devices, biotechnology, food & beverage, chemicals, FMCG, healthcare en clinical research.

 

Voor een eenmalig bedrag kunt u de cv-database van SIRE Life Sciences® zelf doorzoeken met behulp van diverse filters. Verder betaalt u alleen voor de eerste inzage van een cv. U heeft de mogelijkheid om zelf contact op te nemen met de kandidaat, zonder verdere tussenkomst van SIRE Life Sciences®. 

 

Inschrijven bij de top recruiter in pharma

Wilt u zich inschrijven bij de top recruiter in pharma en de beste kandidaten vinden voor uw functie? Dan kunt u uw contactgegevens achterlaten op de website, zodat een van onze Recruitment Strategists® contact met u op kan nemen. Tijdens een gesprek kijken we naar uw behoeften en zorgen we voor een oplossing op maat. 

 

Wij vertellen u graag meer over de diensten die we als recruiter bieden om werkgevers niet alleen te helpen bij het vinden van de juiste kandidaat, maar die bijdragen aan een sterker merk. De beste kandidaten kijken namelijk niet alleen naar de vacature, maar ook naar het bedrijf en de mogelijkheden die dat bedrijf hen biedt in hun eigen ontwikkeling. Zorg dat u hierin uitblinkt!

Services

Contact

SIRE Life Sciences B.V.

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

SIRE Life Sciences Deutschland GmbH

Fünf Höfe
Theatinerstraße 11
80333 München
+49 (0) 89 3803 8966

SIRE Life Sciences UK

702 Howard House Dolphin Square
SW1V3PQ London
+44 7307 179882

SIRE Staffing Solutions B.V.

Keizersgracht 440A
1016 GD Amsterdam
+31 (0) 20 658 9804

SIRE Life Sciences Consultancy B.V.

Wetenschapsstraat 14B
1040 Bruxelles
+32 (0) 2 588 1277