Daily new jobs

 

Recruitment Agriculture

Economisch gezien speelt Nederland een belangrijke rol in de wereldmarkt. Dat is met name in een aantal sectoren, waaronder agriculture. Ons land staat bekend om de technologische innovatie en kennis die we op dit gebied te bieden hebben. Ook veel van de beste specialisten op het gebied van agriculture zijn afkomstig uit Nederland.

Als u als werkgever de toppers in agriculture wilt bereiken, dan kunt u daarvoor SIRE Life Sciences® inschakelen. Wij zijn hét bureau voor recruitment in de verschillende life sciences-sectoren, waaronder agriculture. Net als in deze sector, zijn technologie en innovatie in onze werkwijze ook van vitaal belang. Daar investeren we dan ook veel in. 
 

De beste kandidaat voor agrojobs

Een van de manieren waarop SIRE Life Sciences® helpt om de allerbeste kandidaat voor uw agrojobs te vinden, is door Reverse Recruitment© te gebruiken. Hierbij zetten we zeer geavanceerde algoritmes in bij de verwerking van big data, waarbij we niet alleen de markt grondig analyseren, maar daar vervolgens ook onze conclusies uit trekken.

Die conclusies gebruiken we bij een zorgvuldig opgestelde en getimede toetreding op de markt. En omdat we ons op de volledige markt richten, kunnen we feiten en data uitstekend met elkaar vergelijken. Dit zorgt ervoor dat SIRE Life Sciences® de enige partner op het gebied van recruitment voor agrojobs is, die u echt de beste kandidaten kan leveren.

 

Recruitment met wetenschappelijke basis

Juist omdat de markt waarin wij werken drijft op technologische ontwikkeling, vinden we het belangrijk om die innovatie ook door te laten klinken in onze werkwijze. Reverse Recruitment® is één van de manieren waarop we dat doen. Verder investeren we ook veel in aanvullende technologische oplossingen die ons kunnen leiden tot het beste resultaat.

Wij vinden het belangrijk om zowel uw vacature als uw bedrijf op optimale wijze in de agriculture markt te zetten. Hiervoor gaan we niet alleen af op onze kennis en ervaring, maar ook op de daadwerkelijke feiten en data die we hebben. Deze informatie kunnen we onder meer inzetten voor Employee Branding, waarbij we ook uw bedrijf goed onder de aandacht brengen.

 

Plaats vandaag nog uw vacature

Bent u benieuwd naar de belangrijke voordelen die recruitment via SIRE Life Sciences® u biedt? Plaats dan uw vacatures op onze website. Hiermee bereikt u per maand duizenden professionals in agriculture en andere life science-sectoren. Bovendien wordt uw vacature automatisch gedeeld in ons netwerk met ruim 90 andere vacaturebanken. Hierdoor is het bereik nog groter.

Uiteraard kunnen we u ook uitgebreid ondersteunen bij de daadwerkelijke werving en selectie voor uw agrojobs. SIRE Life Sciences® is een toonaangevend bedrijf met veel ervaring, dat dankzij Reverse Recruitment® snel matchende profielen voor uw vacatures aan kan leveren. U kunt hierin rekenen op de kwaliteiten van onze hoogopgeleide, Europese specialisten.

 

SIRE Life Sciences® voor recruitment in agriculture

Is uw bedrijf actief in agriculture en heeft u wel eens moeite om goede kandidaten te vinden én vervolgens binnen te halen? Schakeln dan nu SIRE Life Sciences® in voor de werving en selectie van uw nieuwe personeel. Wij bieden een Europees netwerk met hoogwaardige kandidaten, die ervoor zorgen dat uw bedrijf naar het volgende niveau gebracht wordt. 

We gebruiken de nieuwste technologische ontwikkelingen en werken continu aan innovatie, om zo het maximale resultaat te realiseren. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of bent u benieuwd naar wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij bekijken graag met u de uitgebreide mogelijkheden en kansen.

 

Services

Contact

SIRE Life Sciences B.V.

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

SIRE Life Sciences Deutschland GmbH

Fünf Höfe
Theatinerstraße 11
80333 München
+49 (0) 89 3803 8966

SIRE Life Sciences UK

702 Howard House Dolphin Square
SW1V3PQ London
+44 7307 179882

SIRE Staffing Solutions B.V.

Keizersgracht 440A
1016 GD Amsterdam
+31 (0) 20 658 9804

SIRE Life Sciences Consultancy B.V.

Wetenschapsstraat 14B
1040 Bruxelles
+32 (0) 2 588 1277