Daily new jobs

 

Recruitment Clinical Research

De kwaliteit in diensten en producten die een bedrijf kan leveren, hangt volledig samen met de kwaliteit van de werknemers die het heeft. Dit is binnen elk bedrijf een belangrijk punt, maar zeker als het gaat om clinical research. Als u actief bent in clinical research, dan kunt en wilt u zich geen fouten of onnodige vertragingen veroorloven.

Besteed daarom de nodige aandacht aan recruitment en zorg ervoor dat u de allerbeste professionals op het gebied van clinical research aantrekt. U kunt dit intern doen, maar u kunt hier ook SIRE Life Sciences® voor inschakelen. Waarom? Omdat u goed bent in uw vak en wij in het onze. Wij zijn specialisten op het gebied van recruitment en kunnen hierin veel voor u doen.

 

Vind de beste kandidaten voor uw vacatures in clinical research

Als het gaat om recruitment, is het vooral belangrijk dat u de allerbeste kandidaten weet te vinden. In dit geval gaat dat dan om de allerbeste kandidaten op het gebied van clinical research. Daarvoor schakelt u natuurlijk niet zomaar een recruitment bureau in, maar een bureau dat hierin gespecialiseerd is.

SIRE Life Sciences® houdt zich alleen bezig met het werven en selecteren van kandidaten voor functies die vallen binnen de life sciences industrie. Hieronder valt clinical research, maar ook pharmaceuticals, biotechnology, chemicals, medical devices, food, FMCG, healthcare en agriculture & crop science. Kortom: wij zijn thuis in uw branche.

 

Recruitment op maat

Als u ervoor kiest om gebruik te maken van onze recruitment diensten, dan krijgt u een service op maat. U kunt in overleg met onze Recruitment Strategists aangeven waar u precies naar zoekt. Wij zullen in dat gesprek ook een aantal vragen stellen om helder te krijgen waar uw prioriteiten liggen, waar uw bedrijf vooral mee bezig is en waar uw bedrijf naar toe wil.

Voor ons is een plaatsing namelijk niet geslaagd als u een goede kandidaat voor de clinical research functie heeft, maar pas als u de allerbeste kandidaat voor een functie hebt. En dankzij ons speciale selectieproces, kunnen wij al binnen 48 uur een shortlist leveren met namen die in aanmerking zouden kunnen komen voor de baan die u aanbiedt.


Plaats vandaag uw vacatures

Wilt u het recruitment proces verder aanvullen en ook professionals zelf de kans geven om te reageren op een vacature? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw vacatures te plaatsen in onze vacaturebank. Dit kan middels een standaard plaatsing of een premium plaatsing. De premium plaatsing biedt u verschillende kansen om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Als u ervoor kiest om uw vacatures in onze vacaturebank te plaatsen, dan kunt u rekenen op veel aandacht. Zo wordt deze gedeeld in ons social media-netwerk, waardoor het meer dan een miljoen professionals bereikt. Ook zal de vacature worden gedeeld in ons life sciences-netwerk en worden doorgeplaatst op 90 andere vacaturebanken. 


Recruitment clinical research via SIRE Life Sciences® 

Wilt u zich vooral bezig houden met uw kerntaken in clinical research en besteedt u zaken als recruitment liever zoveel mogelijk uit? Kies er dan voor om alles wat hiermee te maken heeft onder te brengen bij één partner. SIRE Life Sciences® biedt u niet alleen de beste kandidaten, maar zorgt ook voor alle zaken die hiermee verband houden.

Wij kunnen u helpen met het aannemen van tijdelijk personeel, we kunnen u ondersteunen bij het inhuren van expats en we kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijf op een positieve en effectieve manier onder de aandacht wordt gebracht bij professionals in uw branche. Zo zoekt u niet alleen naar nieuwe werknemers, maar zullen zij ook naar u op zoek gaan.

 

Services

Contact

SIRE Life Sciences B.V.

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

SIRE Life Sciences Deutschland GmbH

Fünf Höfe
Theatinerstraße 11
80333 München
+49 (0) 89 3803 8966

SIRE Life Sciences UK

702 Howard House Dolphin Square
SW1V3PQ London
+44 7307 179882

SIRE Staffing Solutions B.V.

Keizersgracht 440A
1016 GD Amsterdam
+31 (0) 20 658 9804

SIRE Life Sciences Consultancy B.V.

Wetenschapsstraat 14B
1040 Bruxelles
+32 (0) 2 588 1277