Daily new jobs

 

Recruitment Farmaceutische Industrie

Recruitment Farmaceutische industrie 

Voor werving en selectie in de farmaceutische industrie wilt u natuurlijk niet zomaar de eerste de beste recruiter gebruiken; het is belangrijk dat uw partner in recruiting ook daadwerkelijk weet waar u naar op zoek bent. SIRE Life Sciences® is de ideale farmaceutische industrie recruiter. Wij zijn eveneens thuis in alle andere life science-sectoren; waaronder medical devices, biotechnology, food & beverages, chemicals, FMCG, healthcare en agriculture & crop science.

SIRE Life Sciences® is als recruitment & executive search bureau volledig toegewijd aan de Europese life science-industrie. Als recruiter bieden we een op maat gemaakte service voor het plaatsen van vacatures, een uitgebreide cv-database en stellen wij zowel freelance als permanente contracten op in de farmaceutische industrie en andere andere life science-sectoren.

 

Beste vacatures farmaceutische industrie

Juist omdat we gespecialiseerd zijn als recruiter in de farmaceutische industrie en andere sectoren die onder life science vallen, kunt u erop rekenen dat wij u helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Hoogopgeleide professionals met een passie voor het vak én de nodige kennis en ervaring vinden hun nieuwe uitdaging via werving en selectie door SIRE Life Sciences®.

 

Heeft u openstaande posities die u het liefst snel vervuld ziet? Dan helpt SIRE Life Sciences® daarbij met een dienstverlening op maat. Zoekt u bijvoorbeeld tijdelijk personeel of een freelance specialist? Dan bieden wij hiervoor Freelance Services & Projecten. We merken dat organisaties binnen de farmaceutische industrie hier veel behoefte aan hebben. 

 

Wij zoeken ook kandidaten in het buitenland

Het werkgebied van SIRE Life Sciences® beperkt zich niet tot Nederland. Als ervaren recruiter voor de farmaceutische industrie weten wij als geen ander dat de beste kandidaten zich soms in het buitenland bevinden. Wij beschikken over kantoren in verschillende Europese landen; waaronder Nederland, België en Duitsland. 

 

SIRE Life Sciences® verzorgt niet alleen de werving en selectie van de kandidaten; wij helpen u ook met alles wat daar verder bij komt kijken. Denk hierbij aan het aanvragen van een verblijfsvergunning voor kennismigranten, een tijdelijk visa, de EU-registratie en immigratieprocedures. Onze kantoren in binnen- en buitenland werken samen om de indiensttreding van uw nieuwe buitenlandse personeel soepel te laten verlopen.

 

Werving en selectie freelancers voor de farmaceutische industrie

De behoefte aan tijdelijk personeel is een feit; veel bedrijven in de farmaceutische industrie hebben vacatures, maar kunnen of willen daar op het moment geen permanente invulling aangeven. Toch lukt het hen niet altijd om de juiste freelancers te vinden voor de klus. Dat lukt wél met de recruiters van SIRE Life Sciences®, marktleider als het gaat om freelance services.

 

Wij leveren u binnen 48 uur een shortlist aan met gekwalificeerde kandidaten en zorgen eveneens voor een projectplan en een progressieverslag. Een belangrijk voordeel van onze inbreng hierin is dat we uitgebreide kennis van de markt hebben en ervoor zorgen dat onze kandidaten én recruitment dienstverlening altijd volledig compliant zijn.

 

Plaats uw vacature direct

Wilt u uw vacatures zo snel mogelijk vervullen en kunt u daarbij onze hulp gebruiken? Plaats dan uw vacatures eenvoudig op onze vacaturebank. Hiermee bereikt u meer dan 50.000 unieke life science bezoekers per maand. Uw vacature wordt ook gedeeld via ons social media-netwerk, waardoor u in totaal meer dan 1 miljoen life science-professionals bereikt.

 

Daarnaast worden uw vacatures automatisch gedeeld in ons life sciences-netwerk met meer dan 90 andere vacaturebanken. Kortom; uw vacature komt bij vrijwel de volledige doelgroep terecht. Eventueel kunnen we uw vacatures bovendien prominent plaatsen op de homepage en in de zoekresultaten. Hiervoor kiest u de premium plaatsing.


Maatwerk recruiter farmaceutische industrie

Wilt u voor u ons inschakelt als recruiter eerst zelf kijken of onze database voldoende kandidaten uit de farmaceutische industrie bevat? Dan kunt u onze cv-database bekijken. Hierin vindt u meer dan 6000 actieve cv’s en u hebt de mogelijkheid om rechtstreeks contact op te nemen met kandidaten die in aanmerking komen voor uw vacatures. 

 

U kunt filteren op basis van sector, specialisatie en nog veel meer. U betaalt alleen voor de eerste inzage van een cv. Uw toegang tot onze cv-database is voor onbepaalde tijd en verloopt niet. U kunt hier dus ook weer gebruik van maken als u op een later moment nieuwe vacatures hebt om in te vullen. Kies voor SIRE Life Sciences® als uw recruiter voor farmaceutische industrie vacatures.

 

Services

Contact

SIRE Life Sciences B.V.

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

SIRE Life Sciences Deutschland GmbH

Fünf Höfe
Theatinerstraße 11
80333 München
+49 (0) 89 3803 8966

SIRE Life Sciences UK

702 Howard House Dolphin Square
SW1V3PQ London
+44 7307 179882

SIRE Staffing Solutions B.V.

Keizersgracht 440A
1016 GD Amsterdam
+31 (0) 20 658 9804

SIRE Life Sciences Consultancy B.V.

Wetenschapsstraat 14B
1040 Bruxelles
+32 (0) 2 588 1277