Daily new jobs

 

Recruitment Food

Recruitment Food

SIRE Life Sciences® is specialist op het gebied van recruitment voor de food branche. Wij beschikken over de grootste vacaturebank van Europa, speciaal toegewijd aan de life sciences industrie. In onze database vindt u een groot aantal food connect vacatures. Onze database met cv's is bovendien alleen gevuld met gekwalificeerde life science kandidaten: u vindt altijd een erkende voedingsdeskundige voor uw vacature.

 

Als het gaat om recruitment, dan is er niet één aanpak die voor iedereen werkt. Het is belangrijk om de wijze van werving en selectie helemaal aan te sluiten op uw sector. Als u actief bent in de food branche en een vacature heeft voor een voedingsdeskundige, dan wilt u er wel zeker van zijn dat uw recruitment partner ook op de hoogte is van de belangrijke eisen die in deze branche gesteld worden.

 

Relevante food connect vacatures

Wilt u ontdekken of er in de grote cv-database van SIRE Life Sciences® ook de juiste voedingsdeskundigen voor uw vacature te vinden zijn? Dan kunt u deze direct en gratis doorzoeken. Wij helpen u gericht met uw food recruitment voor functies in Nederland, maar ook in andere Europese landen. In onze database vindt u hiervoor uitsluitend cv's van relevante kandidaten.

 

In totaal beschikken we over meer dan 6000 actieve cv's. We vinden het belangrijk om onze pionierspositie als het gaat om technologie en innovatie te behouden. Daarom investeren we veel in technologische oplossingen die ons helpen om te zorgen voor het beste, meest complete en meest vooruitstrevende Life Science-netwerk in Europa te onderhouden.

 

Recruitment FMCG branche

De sectoren waarin wij recruitment aanbieden, zoals de FMCG branche, zijn door de Nederlandse overheid aangewezen als Top Sectors. Dit zijn erkende sectoren waarin Nederlandse onderzoekscentra, bedrijven en universiteiten zich onderscheiden. En dat doen ze dan niet alleen binnen Nederland, maar ook op wereldniveau. 

 

Nederland staat dus bekend om onder meer de FMCG branche. SIRE Life Sciences® vindt het belangrijk om een vorm van recruitment te bieden die hier naadloos op aansluit. Uiteraard doen we dat niet alleen voor de FMCG branche, maar ook voor sectoren als life sciences en health. En dat doen we op bijzondere wijze; wij laten niets aan toeval over, maar gaan grondig te werk. 

 

Voedingsdeskundige vacatures

Werkgevers die bij ons aankloppen voor hulp bij het invullen van hun food connect vacatures komen bij ons, omdat we geen traditioneel bedrijf voor recruitment zijn. Technologie ligt bij ons aan de basis. We gebruiken steeds weer vernieuwende technologie om niet alleen verbonden te blijven, maar ook alles onder controle te houden.

 

Dit zorgt ervoor dat wij het beste zijn in ons vakgebied: wij vinden voor alle voedingsdeskundige vacatures altijd de allerbeste kandidaten. Uiteraard doen we dat niet alleen; we werken met een groot team toegewijde medewerkers. In 2016 hebben we de Best Workplaces 2016 Nederland-award gewonnen. In 2017 behoorden we tot de top 250 Groeibedrijven.

 

Voedingsdeskundigen uit binnen- en buitenland

Bij het invullen van food connect vacatures is het soms verstandig om verder te kijken dan de landsgrenzen. Ook in omringende landen als Duitsland en België zijn er veel gekwalificeerde voedingsdeskundigen te vinden. SIRE Life Sciences® neemt bij de rekrutering ook kandidaten uit andere landen mee in overweging en wij helpen bij de praktische en officiële zaken die u moet regelen als u een buitenlandse werknemer aanneemt.  

 

Allereerst verzorgt SIRE Life Sciences® natuurlijk de werving en selectie van de kandidaten. Vervolgens regelen wij desgewenst de aanvraag van een verblijfsvergunning voor kennismigranten, een tijdelijk visa, de EU-registratie, immigratieprocedures, enzovoorts. Wij beschikken over kantoren  in verschillende Europese landen, waaronder Nederland, Duitsland en België.

 

De beste partner voor recruitment in de food sector

Als u zoekt naar een uitmuntende kandidaat voor één of meerdere vacatures in de food sector, dan kunnen wij u daarbij helpen. Niet met het schuiven van cv's, maar met slimme technologie en innovatie om een voedingsdeskundige te vinden doe voldoet aan uw eisen. We ontwikkelen continu manieren om onze werkwijze te verbeteren en doen dit zoveel mogelijk samen met onze klanten en medewerkers. 

 

Wij gaan voor het allerbeste resultaat en streven naar excellentie in alles wat we doen. We focussen op kwaliteit en dat is te merken in de resultaten van onze recruitment. Wilt u meer weten over de werkwijze van SIRE Life Sciences® en wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of u direct via onze website registreren als werkgever.

 

Services

Contact

SIRE Life Sciences B.V.

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

SIRE Life Sciences Deutschland GmbH

Fünf Höfe
Theatinerstraße 11
80333 München
+49 (0) 89 3803 8966

SIRE Life Sciences UK

702 Howard House Dolphin Square
SW1V3PQ London
+44 7307 179882

SIRE Staffing Solutions B.V.

Keizersgracht 440A
1016 GD Amsterdam
+31 (0) 20 658 9804

SIRE Life Sciences Consultancy B.V.

Wetenschapsstraat 14B
1040 Bruxelles
+32 (0) 2 588 1277