Daily new jobs

 

Recruitment Medical Devices

Recruitment medical devices

Om de beste professionals te vinden voor vacatures in medical devices is een ervaren recruitment partner onontbeerlijk. SIRE Life Sciences® vervult die rol al jarenlang. Wij zijn gespecialiseerd als recruiter van personeel in alle life sciences-branches, waaronder medical devices. Wij nemen de werving en selectie van uw personeel graag over, zodat u zich op uw kerntaken kunt richten. 

 

In Nederland kennen we een aantal Top Sectors. Dat zijn sectoren die de overheid heeft aangewezen als sectoren waarin wij - zowel op nationaal als internationaal niveau - uitblinken. Één van die sectoren is medical devices. Om deze positie als uitblinker te handhaven, is het uiteraard belangrijk dat bedrijven gespecialiseerd in medical devices hun vacatures opvullen met de juiste mensen, zodat zij zich als bedrijf kunnen blijven ontwikkelen.

 

Resource en data technologie

In de markt van medical devices en andere life science sectoren nemen research and development een centrale plek in. Ook voor ons als recruiter in deze branche spelen research and development een belangrijke rol. Binnen SIRE Life Sciences® heeft dit geresulteerd in Recruitment Science©: recruitment met een wetenschappelijke basis.

 

Ons team van Resource & Data Strategists gebruikt geavanceerde algoritmes waarmee het meest complete, gedetailleerde en vooruitstrevende life sciences-netwerk in Europa wordt onderhouden. Wij gebruiken door ons verzamelde data voor een proces dat we Reverse Recruitment© noemen. Met onze technologische oplossingen komen de meest relevante cv’s en de beste kandidaten vanzelf boven en is het mogelijk om de uiteenlopende medical devices vacatures te vervullen.

 

Heeft u de beste vacatures in medical devices in Nederland?

Natuurlijk draait ons vak niet alleen om het vinden van de allerbeste kandidaten in de sector medical devices, maar ook om het opstellen van de beste vacatures. Onze ervaring leert dat kandidaten namelijk niet alleen meer kijken naar een functietitel en het medical science liaison salaris, maar ook naar het bedrijf achter de vacature.

 

Als u het beste talent wilt aantrekken, dan betekent dit dat u daar ook een belangrijke rol in te vervullen hebt. SIRE Life Sciences® helpt u hierbij door middel van Employer Branding. Via Employer Branding zorgen we ervoor dat uw vacature bij de juiste kandidaten onder de aandacht wordt gebracht én dat uw bedrijf tijdens het recruitment proces goed in beeld komt.

 

Ook voor farma recruitment binnen en buiten Nederland

Omdat wij actief zijn in de life sciences-industrie, richten we ons niet alleen op recruitment voor medical devices, maar bijvoorbeeld ook op farma. In life sciences gelden hele strenge regels op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Een belangrijk onderdeel hiervan is compliancy: het niet naleven van de regels kan grote gevolgen hebben. 

 

Voor een streng gereguleerde industrie als deze gelden onder meer regels op het gebied van werkvergunningen, certificeringen, referentie-controles, achtergrondscreenings, belastingheffing en sociale zekerheid. We zien dat deze zaken zowel voor het werven van vast als voor tijdelijk personeel vaak verwaarloosd worden. Dat is echter niet de bedoeling. SIRE Life Sciences® is van oorsprong een Nederlands bedrijf, maar is inmiddels actief als recruiter vanuit vier verschillende landen. Wij zijn ook bekend met de reguleringen voor al deze landen.

 

Ondersteuning bij het wervingsproces

SIRE Life Sciences® biedt eveneens ondersteuning bij het wervingsproces. We hebben gemerkt dat HR-afdelingen vaak samenwerken met verschillende leveranciers, die allemaal verschillende overeenkomsten en voorwaarden hebben. De aansprakelijkheid die hierin van toepassing is, is vaak voor alle partijen onduidelijk. SIRE Life Sciences® brengt hier graag duidelijkheid in.

 

In de recruitment voor uw vacatures fungeren wij als contactpersoon voor uw organisatie. We standaardiseren een deel van het wervingsproces, analyseren en vereenvoudigen bestaande overeenkomsten en trekken contracten en medical science liaison salarissen gelijk. Dit maakt het proces transparanter en zorgt er bovendien voor dat u goed zit als het gaat om compliancy in medical devices.

 

Recruitment voor medical devices via SIRE Life Sciences®

Kortom; als u meer zoekt dan alleen een partner die u helpt bij het invullen van vacatures, dan kunt u direct contact opnemen met SIRE Life Sciences®. U kunt beginnen met het plaatsen van uw vacatures in onze vacaturebank, maar u kunt ook direct contact opnemen met één van de specialisten uit ons recruitment team. Samen zorgen we voor een gedegen aanpak.

 

Op deze manier helpen we u om niet zomaar kandidaten te vinden voor uw vacatures in medical devices, maar de allerbeste kandidaten. En in onze werkwijze zijn we net zo effectief en innovatief als uw bedrijf dat is. Onze jarenlange kennis en ervaring en ons uitgebreide netwerk ondersteunen u in elke fase van uw werving- en selectieproces. Neem vandaag nog contact met ons op!

Services

Contact

SIRE Life Sciences B.V.

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

SIRE Life Sciences Deutschland GmbH

Fünf Höfe
Theatinerstraße 11
80333 München
+49 (0) 89 3803 8966

SIRE Life Sciences UK

702 Howard House Dolphin Square
SW1V3PQ London
+44 7307 179882

SIRE Staffing Solutions B.V.

Keizersgracht 440A
1016 GD Amsterdam
+31 (0) 20 658 9804

SIRE Life Sciences Consultancy B.V.

Wetenschapsstraat 14B
1040 Bruxelles
+32 (0) 2 588 1277