Daily new jobs

 

Regulatory Affairs Recruitment

Regulatory Affairs Recruitment

Laat u in [betekenis afkorting] (GA) en Regulatory Affairs (RA) recruitment bijstaan door specialisten die daar echt verstand van hebben. Bij de recruiters van SIRE Life Sciences® bent u in ieder geval aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met GA en RA recruitment en kunnen hierin voor u van onschatbare waarde zijn. Wij helpen uw bedrijf het volgende level te bereiken met de juiste kandidaten.

 

Recruitment is een vak dat vaak onderschat wordt, terwijl het juist zo belangrijk is: zonder de juiste mensen lukt het immers niet om uw bedrijfsdoelen op het gebied van Regulatory Affairs te realiseren of uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Andersom geldt hetzelfde: met de juiste mensen wordt het verbeteren van uw bedrijf veel makkelijker dan u ooit voor mogelijk had gehouden.

 

SIRE Life Sciences® Nederland: (inter)nationaal bekend

De oorsprong van GA en RA recruitment en SIRE Life Sciences® ligt in Nederland. In 2012 besloten Jan-Willem Broekhoven Jordy Stravers dat zij de industrie voor GA en RA recruitment, samen met andere vormen van werving op een andere manier wilde benaderen en bedienen. Vanuit hun kantoor in Amsterdam werkten ze dag en nacht aan uitvoerig onderzoek.

 

Tijdens dit onderzoek brachten ze onder meer de markt en sleutelfiguren binnen de Europese Life Science markt in kaart. Ze kwamen tot de naam SIRE Life Sciences®, een verwijzing naar de betekenis Heer/Koning/Senior; hierin laten ze zien hoe de klant vanuit SIRE Life Sciences® behandeld wordt. En dit geldt niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten.

 

Kies voor Employer Branding en trek de aandacht

Een van de manieren waarop we onze klanten onder de aandacht brengen in GA en RA recruiting is Employer Branding. Via Employer Branding geven we klanten die hun RA recruiting door ons laten uitvoeren een aantal kansen op extra exposure, zoals een e-mailcampagne naar specifieke life sciences professionals, gesegmenteerd op hun huidige sector en functie.

 

Ook kunnen zij een persoonlijke banner krijgen bovenaan onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt wekelijks naar ruim 150.000 life sciences professionals gestuurd. Via LinkedIn krijgt u de kans om meer dan 50.000 professionals rechtstreeks te bereiken via een persoonlijk bericht en u kunt uw life sciences event met afbeelding en link op onze website plaatsen.

 

Bekijk onze cv-database onbeperkt online

Een ander belangrijk onderdeel van GA en RA recruitment door SIRE Life Sciences® Nederland is de cv-database. Deze cv-database is de allergrootste Europese cv-database, waarin meer dan 6000 actieve cv’s van gekwalificeerd life sciences personeel zijn opgenomen. Via deze cv-database kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met kandidaten en hen uitnodigen voor een gesprek.

 

U zoekt of filtert hiervoor op basis van sector, specialisatie en meer. U betaalt alleen voor de eerste inzage van een cv en kunt voor een bepaald bedrag een vast aantal cv’s ‘afnemen’. De toegang tot de database is onbeperkt en u kunt dit gebruiken in combinatie met GA en RA recruitment door ons, of als onderdeel van uw eigen werving- en selectieproces.

 

SIRE Life Sciences®: uw partner in GA en RA recruitment

Welke manier uw voorkeur ook heeft; u kunt erop rekenen dat we samen met u tot een perfecte, op maat gemaakte oplossing komen. SIRE Life Sciences® werkt vanuit vijf kantoren in vier landen, waaronder Nederland, België en Duitsland. Hiermee hebben we een prominente aanwezigheid in Europa en deinzen we niet terug voor het selecteren van expats.

 

Uiteraard kunnen we u in dat geval dan ook ondersteunen met de praktische zaken, zoals het aanvragen van een visum, de juiste papieren, de EU-registratie, het doorlopen van de immigratieprocedures, verleningen, enzovoorts. Ook helpen we met het regelen van speciale verblijfsvergunningen voor kennismigranten. Zo wordt GA en RA recruitment gemakkelijk!

 

Services

Contact

Life Sciences

The Netherlands

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

Belgium

Science 14 Atrium
14b, Rue de la Science
1040 Bruxelles
+32 (0) 2 588 1277

Germany

Fünf Höfe
Theatinerstraße 11
80333 München
+49 (0) 89 3803 8966

The Netherlands

ROOOMS Maastricht
Boschstraat 21
6211 AS Maastricht

Information Technology

The Netherlands

Calypso Building
Kruisplein 480
3012 CC Rotterdam
+31 (0)10 316 1066

Chemicals

The Netherlands

Groot Handelsgebouw
Stationsplein 45 4th Floor
3013 AK Rotterdam
+31 (0)85 044 4610

Healthcare

The Netherlands

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

Product Prijs

SIRE® maakt gebruik van cookies om onze website te verbeteren en uw gebruikersgemak te vergroten. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met ons cookie-beleid.