Daily new jobs

 

Werving en Selectie Farma

Werving en selectie farma

Bij werving en selectie in de farma industrie is het belangrijk om niet alleen te kijken of een kandidaat aansluit bij uw bedrijf, maar ook of de kandidaat beschikt over alle kennis, ervaring en de nodige classificering. De farma industrie moet aan veel strenge eisen voldoen qua productie en personeelskwalificaties. Het is belangrijk dat alle kandidaten die u uitnodigt voor een gesprek, ook aan die eisen voldoen.

 

De kwalificaties van farma kandidaten checken kan erg tijdrovend en soms ook onnodig ingewikkeld zijn. Daarom kunt u de werving en selectie voor uw vacature ook overlaten aan SIRE Life Sciences® in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie voor farma en andere life science sectoren. Wij weten precies waar we op moeten letten als het gaat om compliance en we kunnen u hierin ondersteunen. 

 

Topkandidaten voor vacatures farmaceutische industrie

Dankzij onze uitgebreide compliance service weet u precies dat u voldoet aan de regels. Ons proces van werving en selectie voor de farma sector kent een aantal stappen. Het begint bij een bevestiging van de projectdetails. U ontvangt een bevestiging met een omschrijving van het project, inclusief de scope, het begin en de einddatum. Ook nemen we hierin de verantwoordelijkheden op en alle eisen aan de kandidaat.

 

We verzamelen vervolgens ook alle documenten die u nodig hebt om te controleren of de kandidaat die we voor u hebben geselecteerd ook daadwerkelijk geschikt is om een samenwerking mee aan te gaan. Deze moet immers voldoen aan alle eisen die de wetgever en andere overheidsinstanties en sectoren stellen aan de farmaceutische industrie.

 

Farma werving en selectie op maat

Een van de belangrijke kenmerken van farma werving en selectie door SIRE Life Sciences® is dat we zorgen voor recruitment op maat. We investeren een royaal deel van onze omzet in technologie en zorgen er zo voor dat we in staat zijn om binnen 48 uur een shortlist met passende kandidaten aan te leveren. Dit noemen we Reverse Recruitment®.

 

SIRE Life Sciences® heeft verschillende teams hoogopgeleide Europese specialisten die gespecialiseerd zijn in farma recruitment en werving en selectie voor andere life sciences sectoren. Zij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties en doen er alles aan om onze klanten steeds weer een optimale dienstverlening en selectie te bieden.

 

Farma recruitment in binnen- en buitenland

De beste kandidaten voor een vacature in de farmaceutische industrie bevinden zich niet altijd binnen de landsgrenzen. Bij de werving en selectie voor geschikte farma kandidaten kijkt SIRE Life Sciences® verder dan Amsterdam of Nederland. Onze dienstverlening blijft ook niet alleen beperkt tot de recruitment zelf. Wij kunnen u op verschillende manieren assisteren wanneer u iemand uit het buitenland in dienst wil nemen. 

 

Naast de werving en selectie van de farma kandidaat verzorgen wij de aanvraag van de verblijfsvergunning voor kennismigranten, een tijdelijk visa, de EU-registratie, immigratieprocedures en nog veel meer. SIRE Life Sciences® heeft kantoren in verschillende Europese landen (waaronder Nederland, Duitsland en België), waardoor wij u perfect van dienst kunnen zijn.

 

Standaard of premium vacature

Als u zelf vacatures wilt plaatsen, dan kan dat ook op onze vacaturebank. Hiermee bereikt u duizenden professionals in de life science industrie. Onze vacaturebank heeft 50.000 unieke bezoekers per maand. Daarnaast wordt uw vacature gedeeld via onze social media-kanalen. Deze bereiken ruim 1 miljoen professionals in de farmaceutische industrie.

 

U kunt kiezen voor een standaard of een premium vacature. Bij een premium vacature heeft u een aantal aanvullende voordelen. Zo verschijnt uw vacature altijd bovenaan in de zoekresultaten en wordt deze ook, samen met uw logo, geplaatst op onze homepagina. Op deze manier wordt het bereik van uw vacature groter.

 

Werving en selectie farma: kies voor SIRE Life Sciences® 

Als u zeker wilt zijn dat de werving en selectie voor uw farma job in goede handen is, zodat u zich volledig kunt richten op uw kerntaken, dan kunt u het beste contact opnemen met SIRE Life Sciences®. Onze specialisten werken vanuit vier verschillende landen en vijf kantoren om uw farma vacatures zo goed mogelijk te vervullen. 

 

Plaatst u niet alleen een vacature, maar neemt u ook nog een van onze diensten af? Dan krijgt u het bedrag dat u betaald hebt voor het plaatsen van de vacature volledig terug. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen doen op het gebied van farma werving en selectie.

 

Services

Contact

SIRE Life Sciences B.V.

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

SIRE Life Sciences Deutschland GmbH

Fünf Höfe
Theatinerstraße 11
80333 München
+49 (0) 89 3803 8966

SIRE Life Sciences UK

702 Howard House Dolphin Square
SW1V3PQ London
+44 7307 179882

SIRE Staffing Solutions B.V.

Keizersgracht 440A
1016 GD Amsterdam
+31 (0) 20 658 9804

SIRE Life Sciences Consultancy B.V.

Wetenschapsstraat 14B
1040 Bruxelles
+32 (0) 2 588 1277