Daily new jobs

 

Werving en Selectie Farmaceutische Industrie

Als er één industrie is die in de afgelopen jaren enorm hard gegroeid is dankzij technologische ontwikkelingen en innovaties, dan is het wel de farmaceutische industrie. Het is bijna nergens belangrijker om te kunnen bouwen op het beste talent dan in de farmaceutische industrie; de ontwikkeling van geneesmiddelen is essentieel binnen onze samenleving.

Dat is een van de redenen waarom het belangrijk is om een betrouwbare, ervaren partner in te schakelen als het gaat om de werving en selectie van uw personeel. U wilt voor uw bedrijf alleen het beste talent, maar weet niet precies hoe u dat talent kunt bereiken. SIRE Life Sciences® helpt daarbij, met werving en selectie via de grootste vacaturebank voor de farmaceutische industrie.
 

Vacatures farmaceutische industrie: zo valt u op

Omdat er zoveel behoefte is aan toppers in de farmaceutische industrie, is het niet altijd gemakkelijk om er als werkgever uit te springen. U werkt waarschijnlijk liever hard aan uw nieuwe ontwikkelingen, dan dat u tijd spendeert aan de werving en selectie voor uw vacatures. Dat begrijpen wij bij SIRE Life Sciences®; daarom nemen we die werving en selectie van u over.

Daarom bieden we - naast het plaatsen van uw vacatures - ook een aantal aanvullende diensten. Een voorbeeld hiervan is Employer Branding. Hierin richten we ons niet alleen op het benadrukken van uw vacature, maar ook op het uitlichten van uw bedrijf. Kandidaten komen immers niet alleen voor een specifieke functie; ze willen zich verbonden voelen met een bedrijf. 
 

Pharma recruitment in Nederland en daarbuiten

SIRE Life Sciences® is van oorsprong een uit Nederland afkomstig bedrijf. Door de jaren heen hebben we echter ook een stevige positie verworven op de internationale markt. Inmiddels werken we vanuit vier kantoren in vier verschillende landen, zodat we u kunnen ondersteunen bij uw pharma recruitment in Nederland en daarbuiten. 

Uiteraard zijn we volledig op de hoogte van veiligheids- en kwaliteitseisen die gelden voor de farmaceutische industrie en helpen we u om in uw werving en selectie alle geldende regels en richtlijnen na te leven. Wij doen dat bovendien niet alleen in het kader van pharma recruitment, maar ook in recruitment voor andere life science-sectoren.

 

Kies voor onze Compliance Services

De ondersteuning die we hierin bieden is samen te vatten in onze Compliance Services. Dit betekent onder meer dat u van ons een uitgebreide bevestiging van de projectdetails kunt verwachten. Dit is uiteraard inclusief een scope, begin- en einddatum, verantwoordelijkheden en alles wat we van u nodig hebben om de beste kandidaat voor uw pharma vacatures te vinden.

Heeft u een kandidaat die geschikt lijkt? Dan zorgen wij voor alle documenten die u nodig hebt om te controleren of dit ook daadwerkelijk zo is. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het proces van werving en selectie gestandaardiseerd wordt, zodat u zeker weet dat dit voldoet aan alle regels en richtlijnen. Compliancy in werving en selectie wordt op deze manier gewaarborgd. 

 

SIRE Life Sciences® voor werving en selectie in de farmaceutische industrie

De farmaceutische industrie is een hele specifieke branche, waarin niet alleen vakkennis van het grootste belang is, maar ook kwaliteit, compliancy en innovatie. Dit zijn dan ook de verschillende onderdelen waar SIRE Life Sciences® aandacht aan schenkt bij het vervullen van pharma vacatures voor uw bedrijf. 

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze Strategists of maak direct een account aan op onze website, zodat u uw bedrijf en eventuele vacatures onder de aandacht kunt brengen van professionals in uw branche. Met een uitgebreid dienstenportfolio, veel kennis en ervaring en een koppositie als het gaat om innovatie, zijn wij zeker de beste partner voor u.

 

Services

Contact

SIRE Life Sciences B.V.

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

SIRE Life Sciences Deutschland GmbH

Fünf Höfe
Theatinerstraße 11
80333 München
+49 (0) 89 3803 8966

SIRE Life Sciences UK

702 Howard House Dolphin Square
SW1V3PQ London
+44 7307 179882

SIRE Staffing Solutions B.V.

Keizersgracht 440A
1016 GD Amsterdam
+31 (0) 20 658 9804

SIRE Life Sciences Consultancy B.V.

Wetenschapsstraat 14B
1040 Bruxelles
+32 (0) 2 588 1277