Daily new jobs

 

Werving en Selectie Food

Werving en selectie food

Bent u op zoek naar goede food professionals die uw team kunnen versterken? U kunt natuurlijk zelf de werving en selectie op u nemen, maar heeft u daar wel de mogelijkheden én de tijd voor? SIRE Life Sciences® helpt u hier graag mee. Wij zijn een bureau gespecialiseerd in de werving en selectie van food professionals en andere gekwalificeerde specialisten uit de Top Sectors.

 

De Top Sectors zijn sectoren die door de Nederlandse overheid zijn aangewezen als sectoren waarin met name bedrijven, universiteiten en onderzoekscentra van Nederlandse bodem uitblinken. Voor werving en selectie kiezen veel klanten uit deze Top Sectors voor SIRE Life Sciences®. En dat is logisch; de Top Sectors hebben een naam hoog te houden en vertrouwen op onze expertise.  
 

Vacatures food uitzetten

SIRE Life Sciences® doet veel meer dan alleen uw vacature uitzetten onder een aantal food professionals. Tijdens de werving en selectie bieden wij u de mogelijkheid om meer uit uw bedrijfsnaam te halen. Wij hebben namelijk gemerkt dat kandidaten niet alleen geïnteresseerd zijn in vacatures, maar ook in het bedrijf dat achter die vacatures zit. Ze willen meer weten over hun potentiële werkgever.

 

Om hierbij te helpen, biedt SIRE Life Sciences® de dienst Employer Branding. Dit omvat een e-mailcampagne naar specifieke professionals, bijvoorbeeld uit de food branche, waarbij we segmenteren op specifieke sector en huidige functie. Ook krijgt u een persoonlijke banner boven de nieuwsbrief, die wekelijks naar maar liefst 150.000 professionals gestuurd wordt.

 

Beste bureau voor food werving en selectie

Employer Branding is één van de redenen waarom wij hét Europese bureau voor werving en selectie zijn met een cv-database met de meeste relevante kandidaten. Wij bieden u de mogelijkheid om meer dan 50.000 professionals in food en andere branches in één keer te bereiken via een persoonlijk bericht.  

 

Ook voor Brokering Services kunt u bij ons terecht. In de food branche moet u zich aan veel eisen en regels houden. Dat geldt natuurlijk ook voor de werknemers die u in dienst neemt. Wij kunnen u helpen met het standaardiseren van het compliance-proces voor uw organisatie, analyseren en vereenvoudigen overeenkomsten en wij trekken contracten gelijk.


De juiste professionals voor uw food vacatures

Als het gaat om het vinden van de juiste professionals voor uw food vacatures, kijken we niet alleen naar Nederland. Kwaliteit en talent is immers niet altijd gebonden aan landsgrenzen. Als u overweegt om iemand uit een ander land aan te nemen om uw food vacatures te vervullen, kunnen wij u daar op verschillende manieren bij helpen. 

 

In de eerste plaats natuurlijk met de werving en selectie van deze kandidaat, maar daarna ook met het aanvragen van een verblijfsvergunning voor kennismigranten, een tijdelijk visa, de EU-registratie, immigratieprocedures, enzovoorts. Hiervoor helpen wij u vanuit onze kantoren in verschillende Europese landen, waaronder Nederland, Duitsland en België.

 

Toegang tot onze uitgebreide cv-database

Wanneer u kiest voor samenwerking met SIRE Life Sciences® kunt u toegang krijgen tot onze uitgebreide cv-database. Wij beschikken over de grootste cv-database met food vacatures van Europa. Omdat u in onze database alleen cv’s van relevante kandidaten vindt, wordt het een stuk eenvoudiger om uw vacature op te vullen.

 

Voor het doorzoeken van de cv-database betaalt u een eenmalig bedrag. Vervolgens betaalt u eveneens een bedrag voor elke eerste inzage in een cv. Voor meer specifieke resultaten kunt u tijdens het zoeken diverse filters instellen. U kunt vervolgens zonder tussenkomst van SIRE Life Sciences® contact opnemen met de kandidaat naar keuze. De algemene toegang tot de database is onbeperkt en verloopt nooit.

 

SIRE Life Sciences® voor werving en selectie in food

Wilt u SIRE Life Sciences® inschakelen voor de werving en selectie van food professionals of eerst nog even kijken naar wat we verder te bieden hebben? Dan kunt u zich direct gratis registreren als werkgever op onze website. U krijgt dan toegang tot onze cv-database en kunt ook een persoonlijke bedrijfspagina aanmaken. 

 

U kunt natuurlijk ook direct uw vacatures plaatsen. Hiervoor hebben we twee mogelijkheden: het plaatsen van een standaard vacature of het plaatsen van een premium vacature. Als u een vacature via ons plaatst, dan bereikt u duizenden professionals die actief zijn in uw branche. Via ons social media-netwerk bereikt u zelfs meer dan een miljoen life sciences professionals!

 

Services

Contact

SIRE Life Sciences B.V.

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

SIRE Life Sciences Deutschland GmbH

Fünf Höfe
Theatinerstraße 11
80333 München
+49 (0) 89 3803 8966

SIRE Life Sciences UK

702 Howard House Dolphin Square
SW1V3PQ London
+44 7307 179882

SIRE Staffing Solutions B.V.

Keizersgracht 440A
1016 GD Amsterdam
+31 (0) 20 658 9804

SIRE Life Sciences Consultancy B.V.

Wetenschapsstraat 14B
1040 Bruxelles
+32 (0) 2 588 1277