Daily new jobs

 

Werving en Selectie Medical Devices

Medical devices zijn onmisbaar in de moderne samenleving. Ontwikkeling en doorlopende innovatie spelen hierbij uiteraard een belangrijke rol. Om dat te kunnen realiseren, is het essentieel om de juiste professionals in te schakelen. Bent u actief in de sector medical devices en wilt u er zeker van zijn dat de werving en selectie van uw personeel in goede handen is?

Dan kunt u het beste SIRE Life Sciences® inschakelen. Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van personeel dat werkzaam is in de sector medical devices. Voor deze werving en selectie zetten we de nieuwste technologieën in, om zo tot een selectie van de best mogelijke kandidaten te komen. Als u ons inschakelt, kunt u rekenen op resultaat. 

 

Behoor tot de beste vacatures in medical devices in Nederland

U weet misschien dat u een hele leuke baan te bieden hebt aan aanstormend of gevestigd talent. Maar hoe zorgt u ervoor dat dit talent u ook weet te vinden? SIRE Life Sciences® biedt u de mogelijkheid om uw vacature op onze website te plaatsen en zo te profiteren van ons enorme netwerk. 

Hiervoor bieden we twee mogelijkheden: de standaard vacature en de premium vacature. U kunt daarnaast kiezen voor een looptijd van één of twee maanden. Uw vacature en bedrijfslogo verschijnen dan in onze vacaturebank en - bij de premium vacature - ook op de homepage van ons bedrijf. Op die manier is deze bereikbaar voor ruim een miljoen life science professionals.

 

Werving en selectie voor de farmaceutische industrie

Ook voor werving en selectie in de farmaceutische industrie is SIRE Life Sciences® de juiste partner. Met Europa's grootste vacaturebank in de life sciences industrie bieden wij u de mogelijkheid om duizenden professionals te bereiken die actief zijn in de farmaceutische industrie, medical devices, clinical research, biotechnology en meer sectoren.

Krijgt u reacties op de door u geplaatste vacature? Dan kunt u kandidaten eenvoudig uitnodigen via uw persoonlijke dashboard. U kunt eventueel ook kandidaten zelf benaderen via dit dashboard. We begeleiden u in het volledige proces van werving en selectie. Van het uitzetten en publiceren van vacatures tot de uiteindelijke selectie.

 

Innoverende technologie

Technologie staat aan de basis van ons bedrijf. De wereld waarin wij werken is doorlopend in beweging en wij vinden het belangrijk om daarin mee te bewegen. Dat doen we onder meer door een groot deel van onze omzet te investeren in technologische oplossingen, waardoor we Resource Technologie kunnen gebruiken. 

Ons team van Resource & Data Strategists® is hierdoor in staat om het meest complete Life Sciences-netwerk binnen Nederland en Europa te onderhouden. Een uniek kenmerk, waar u als werkgever in medical devices, de farmaceutische industrie of een andere life science-sector heel veel baat bij kunt hebben. Profiteer van onze kennis en ervaring en vind die juiste kandidaat. 


Werving en selectie voor medical devices via SIRE Life Sciences® 

Als u niet gewoon genoegen neemt een kandidaat, maar alleen gaat voor de allerbeste kandidaten, dan besteedt u uw werving en selectie uit aan SIRE Life Sciences®. Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie in de life sciences-sector, inclusief de farmaceutische industrie en medical devices. 

Wij geloven dat het voor recruitmentbureaus onmisbaar is om door te schakelen als het gaat om technologie en innovatie. Niet alleen de markt waarin we actief zijn, drijft op technologie; ons bedrijf doet dat ook. Bovendien zijn we volledig transparant in onze werkwijze. We werken eerlijk en op verantwoordelijke wijze. Dat doen we zowel intern als extern.

Services

Contact

SIRE Life Sciences B.V.

Mondriaan Tower
Amstelplein 52, 25th floor
1096 BC Amsterdam
+31 (0) 20 658 9800

SIRE Life Sciences Deutschland GmbH

Fünf Höfe
Theatinerstraße 11
80333 München
+49 (0) 89 3803 8966

SIRE Life Sciences UK

702 Howard House Dolphin Square
SW1V3PQ London
+44 7307 179882

SIRE Staffing Solutions B.V.

Keizersgracht 440A
1016 GD Amsterdam
+31 (0) 20 658 9804

SIRE Life Sciences Consultancy B.V.

Wetenschapsstraat 14B
1040 Bruxelles
+32 (0) 2 588 1277